2011. március 21., hétfő

Első bevetés - a B1-ből szemlélve!

Túl vagyunk az első versenyen. Igaz ez még "csak" teszt volt, de rendesen be lettünk dobva a mély vízbe.
A szombati napon minden rendben ment, pályabejárás, gépátvétel, adminisztratív. Alizzal nagyon megörültünk, amikor megláttuk a rikító sárga szerviz kamiont, szép látvány volt az Ignissel és a Super1600-os Swifttel. :)
Sasa szombat estére kellemes meglepetést okozott, mondta, hogy jöjjünk haza a versenyautóval, legalább egy kicsit autózok vele verseny előtt. Alizzal szépen haza is kocsikáztunk az autóval, nagyon tetszett mindkettőnknek. A probléma vasárnap hajnalban adódott amikor is leesett a hó a Mecsekben és slick gumikkal le kellett volna vinnünk az autót Orfűre. Az első árokba becsúszás után rábíztuk az autót a szerelőkre (Kicsire és Petire), ők 300 méter után forogtak be az árokba! :) Szerencsére az autó karcolások nélkül megúszta.
A kép alapján ez akár a Svéd Rally is lehetne, de neeeeem, ez csak Orfű március vége felé! :)

Az 1. gyors előtt szerencsére Dani felajánlotta az utcai autójáról a 4 darab téli gumit az Ignisre, így a pályára már nem a slickekkel kellett kimennünk. A körülmények ellenére jól alakult a versenynap, ki tudtuk próbálni az autót élesben, össze tudtunk szokni Alizzal és beleláthattunk milyen egy versenynap a Suzuki Treff Motorsportnál. :) Nagyon rendesek voltak velünk a fiúk, segítettek mindenben. Sajnos egy lökhárítót leminuszoltunk az egyik lassítóban, de ahogy Aliz mondta fogyóeszköz, olyan mint otthon a pohár törés.

Nyuszóka


Ha már Aliznál tartunk....:) Nagyon jó döntés volt Őt megkeresnem, hogy üljön be mellém. Rengeteget tudott segíteni, és teljesen meg tudok benne bízni. Úgy gondolom nagyon jó csapat leszünk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése