2011. március 1., kedd

Közönségtalálkozó

Február 23.-ára a www.rallybrothers.com stábja meghívott minket és a Suzuki Treff csapatát a pécsi Hotel Pátriában megrendezett közönségtalálkozóra. Eléggé izgultunk Alizzal, nem igazán szoktunk hozzá az ilyenhez...de egyszer mindent el kell kezdeni. :)
Szóval szerda este 7-kor ott volt szinte az egész csapat a Pátriában; Ollé Sasa, Budai Annamari, Drávucz Olivér, Pintér Gábor, Borbás Attila és mi ketten Alizzal. Igyekeztünk jó válaszokat adni Fekete Kálmán által feltett kérdésekre. Meglepően nyugodtak voltunk amire elkezdődött az online közvetítés, bár Alizzal minden egyes válasz után megkérdeztük egymást, hogy nem mondtunk-e hülyeséget. :)
Nem arattunk osztatlan sikert az idei évi terveinkkel, jó páran beszóltak, kinevettek minket. De, hogy Boczka Rolit idézzem "ha irigyeitek vannak valamit jól csináltok".
Mindent összevéve az este jó hangulatban telt. Reméljük Sasa még nem bánta meg, hogy indít egy női csapatot, szerda este kóstolót kapott belőle, hogy milyenek vagyunk Alizzal együtt. :) Kaptunk Suzuki Treffes szórólapokat is, amin rajta vannak a csapat autói és az ott induló párosok nevei. Még mindig furcsa nyomtatásban látni a nevünket. 
Köszönjük szépen a lehetőséget a RallyBrothers csapatának! :)
Felteszek még pár képet, ezek jobban tükrözik a hangulatot! ;)
Megmutattuk az ing hátulját is!
A főnök! :)
Andi lesi-fotója :)
Király Gabi a Suzukis csajokkal
Aliz 
:)
Aliz mindig odanéz :)
Nikivel
TOVÁBBI KÉPEK:

1 megjegyzés: