2011. április 27., szerda

Miskolc előtt...

Elérkezett az év második versenye, a Miskolc Rally. Kis csapatunk is rajthoz áll Nyúszókával, bár némiképp megváltozott felállásban. Sajnos Aliz nélkülözhetetlennek bizonyul a munkahelyén, így erre a versenyre beugrós navigátort kellett keresnem. Nagyon nehéz volt, főleg nőt találni. A többség az állandó pilótájával versenyzik, volt akinek ideje és volt olyan, akinek license nem volt. A legfájóbb pont mégis az volt, amikor lebeszélték a kiszemelt navigátort...ne üljön be mellém. De végre, nagy nehezen, Gálik Kata segítségével meg lett a helyettes navigátor, Vizler Anita.
Szerda este van, cuccok becsomagolva, Nyuszóka menetre készen. Hajnalban indulás.
Csütörtök és péntek áll rendelkezésre, hogy felírjuk a pályákat. Holnap hosszú napunk lesz, szeretném ha a pályák nagy részét fel tudnánk írni, este pedig átvételek.

Nem volt még rá alkalmunk ezért most szeretnénk megköszönni Sulyok Gábornak és Nagy Bencének, hogy facebook-on csináltak nekünk egy rajongói oldalt. Mindketten nagyon örültünk neki! :)

1 megjegyzés:

  1. Good Luck Ladies!

    Nem tudom elégszer megköszönni a megemlítést! Nem akarok napképű lenni -mint mindig-, de eme négy név majd nagyon sokat fog érni! :DDDD

    VálaszTörlés