2011. február 16., szerda

Pesten jártunk!

Múlt héten pénteken kézen fogtuk egymást Alizzal és Édesapáink (menedzsment :) ) kíséretében felmentünk Pestre. Mielőtt elindultunk volna Pestre bementünk a veszprémi Tesco-ba, mert Aliz megtalálta a tökéletes csapat-inget. :) Minden női génünket meghazudtolva villám gyorsan megvásároltuk a két darab fekete inget (a próbafülkében adódott egy kis gond, a körmeinktől nem nagyon bírtuk begombolni az inget, de végülis Aliz ráérzett a technikára :D ).
Így indultunk el első állomásunk felé, ami a Racing-shop volt, ezen belül pedig Vajland Tomi, aki nagyon szép sisakokat mutatott nekünk. Onnan visszatértünk a budai oldalra, még pedig a Sportime magazin szerkesztőségébe, ahol találkozónk volt Boncz Elekkel (Szalay Ivánnak köszönjük az ismeretséget :) ). Elek és a kollégája, Krisztián nagyon segítőkészek voltak. Meghívtak minket a március 11-13 között rendezett Autó+Motor+Sport Expóra. Örömmel elfogadtuk a meghívást, így ott leszünk az Ignissel és Sasa szimulátornak kialakított versenyautójával. Lesz gokartozás is, ezért holnap megyek gyakorolni (ciki lenne beégni). Nem gokartoztam még, szerencsére Aliznak viszont nagyon megy. :) Elekkel megbeszéltük a további együtt működés részleteit is, de erről majd később. Az Expo az első lépés. Reméljük sokan eljöttök megnézni az Ignist és a többi versenyautót. :)
Miután Elekéknél végeztünk egy emelettel lejjebb az SRT-ben folytattuk a napot. Szegény Ferinek nehéz napja volt...de nagyon jól bírta a gyűrődést (és a rózsaszín mániánkat). Még forró csokit is csinált nekünk amég válogattunk! :D A válogatás végén Feri tett egy olyan ajánlatot amire nem tudtunk nem-et mondani. Így boldogan távoztunk új overáljainkkal. Kiválasztottunk még két pár gyönyörű Puma cipőt (ezüst-kék) és két sisaktáskát. Reméljük Feri kipihente már dolgot! :) Köszi a türelmet! :)
Kék, fényes és imádjuk!
A hosszú, de sikeres nap után Alizéknál vacsoráztunk. Megint nagyon jó hangulatban telt a napunk! :D
Tudnék még mit írni, de akkor mi maradna holnapra. Szóval folyt. köv.! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése